Около леса

Надежда Калиниченко 2
Около леса,
Около Лысой
Пряталась Люся
В лежбище лося.
Бегали лисы-
Видели Люсю.
Прибыли лоси-
Выгнали Люсю.
Около леса,
Около Лысой
Выцепил Люсю
Бешеный лысый.
27.03.2018