Ранкова пiсенька

Елена Гешко
Сонячний зайчик веселий
Загляда у моє вікно.
Іграшки в моїй оселі
Прокинулися давно.

Пора і мені прокидатись,
Новий починати день,
Одягатись хутчіш, вмиватись
І веселих співать пісень.

Зошити мої і книги
В портфелику он лежать,
Навіть маленькі мишки
До школи уже спішать.