Чи

Валерий Масагор
Чи з Богом телеграф давно зіпсовано,
Чи інтернет із раєм заповільнено...
Рівняють мудреців з сичами-совами;
Весь світ у черзі вистроївсь за пільгами.

Чи Гіппократ воскрес з новими клятвами,               
Чи спокій вже згубив від (безобразія).
Зурочена супрун, чи перелякана...
"З поносом всіх, - кричить, - на евтаназію!"

Чи у мізках міністрів всіх рецесія;
Чи депутатам ген вживляють DEBILIS...
Глухонімим циганську роблять версію;
Сліпим ціпки з "жучками" європейськими.

Чи з совістю зв'язок давно загублено;
Чи може із (потопу) не ті випливли?
Мов ногу по живому Крим відрублено -
Гроші поділені, кров змили з рук і випили.         

Чи славимось ми в світі..."чикотилами"?
Забулись вже зело ділами славними.
Один "монарх", мов Зевс, махає вилами,
Інший дітьми' торгує православними.

Чи то війна...чи геноцид задуманий,
Чи може (похеризм)? Було б зароблено!
Завозять смерть - вивозять трупи фурами!
Навіть весна прийшла до нас озлоблено.

10.03.2018р.

В.Масагор.