Снiговик

Елена Гешко
Сумувати він не звик,
Він-бо – справжній сніговик.

Вранці з снігу народився –
Рученятками зліпився.

Дітлашня зраділа враз –
Диво-сніговик у нас:

Каштанові оченята,
Із гілочок – рученята,

І морковка – носик,
І для чогось хвостик.

Між ялинок і беріз
Виглядає його ніс.

Диво-диво сніговик –
Сумувати він не звик.