Рик1 къелемдал рахурай

Гасанова Гюзеля
Ви илгьамдин булахар
Сиви-сивди ацlурай,
Бажарагъдин къавахар
(Тербиядин кlвалахар)
Гьар са цlарцlи къалуррай.

Дурнайрин цlиргъ-фикирар
Ви къелемдал элкъуьрай,
Кьуна рикlин жигъирар,
Шииратда къекъуьрай...

Гаф гафунин гуьгъуьна-
Шиирдиз экв акурай,
Рикlи, шемер куькlуьнна-
Илгьамдин дад кьачурай...

И кар, и шарml акурла,
Рикl къелемдал рахурай....