Эстафета

Александр Шевченко 62
Эстафета.

Сходит уже последний снег,
Везде вода течет ручьями,
Весна теплом согрела всех,
И солнца радует лучами...

Что-то она вдруг опоздала
На передачу эстафеты,
Вместе с зимой долго гуляла,
Нам снежные даря приветы...

В свои права весна вступила,
Пусть даже очень запоздало,
Зиму-подружку все ж забыла.
Весна, мы за тобою так скучали!

------------------------------

Естафета.

Вже розтає останній сніг,
Кругом вода тече струмками,
Весна теплом зігріла всіх,
Радує сонця промінцями...

Чомусь вона так запізнилась
На передачу естафети,
З зимою раптом подружилась,
Даруючи снігів замети...

В свої права весна вступила,
Хай навіть дуже запізніло,
Зиму-подружку все ж забула,
Весно, тебе нам так кортіло!
 

26-03-18.