Галоунае заусёды - чалавек

Эрнест Крохалев-Вишнецкий
Калі ў жыцці ўсё дрэнна,
Няма ні шчасця, ні дабра,
Заўсёды памятай,
Што жыццё - як глыбокая рака,
Вада бывае празрыстай,
Каламутнай пасля дажджу.
Але зауседы,  цяжка  можа быць таму,
Хто верыць, што шчасце ў грошах,
Не дапамагае тым, хто без лусты хлеба,
У дзень халодны апынуўся.
Ва ўсім гэтым жыццё і мудрасць,
Шчасце, смерць.
Але на першым месцы чалавек!



26.03.2018