Цветiння сакури

Светлана Камышная
Цветiння сакури для зустрiчi Cестер,
Так Всесвiт захотiв на те є воля.
В очiкуваннi Ужгород завмер,
Ця зустрiч Клубiв наша добра воля.
То мало статися, i в тому справдi сенс,
Щоб об'єднати сили, та умiння.
Отримати заряд, як в танцi денс,
Добром своє прикрасити дозвiлля.