29

Пташка Ив
світ з тобою -
один із найкращіх світів,
які я коли-небудь творила
їх було, багато,
я тобі говорила

світ з тотбою -
один із найнебезпечніших світів
в яких я що-небудь робила
іноді питалась:
"що я наробила?"

світ зі мною -
неможливий без руйнації.
світ зі мною -
найкричливіші німі інтонації .
світ з тобою -
світ, з якого я найдовше не тікала.
світ з тобою -
світ, про який я прошу тебе
щоб ти мене
утрима'ла.

16:33
25.03.18