Весна прийшла нин1 рано... укр

Иван Грицик
От-от бруньки почнуть розпускатись...
Народиться нове життя...
Все так,як і мае статись:
Старе відійде в небуття...

...Весна прийшла нині рано
То бузьки принесли іі...
Юна,чарівна,духмяна,
Наче у щедрому сні.

Не знаю,що маю робити,
Від щастя у грудях щемить,
Ну,як же життю не радіти,
І,як же його не любить.

Я, наче та птаха на крилах,
Що лине у неба блакить,
І кров,що пульсуе у жилах,
До серця шепоче-любить!

Люблю тебе,рідная земле,
За все,що даруеш мені,
За чим душа моя щемле-
Життя мого радісні дні...


18.03.2018