Засинають потомленi очi

Катерина Жебровська
Засинають потомлені очі…
Відкриває потік глибина…
Загадковість прийдешньої ночі
Висіває мандрівки у снах…

Зачарований вітер шукає
Таємниці у спраглих серцях,
Від тривожних думок вивільняє…
Вистеляє надіями шлях…

Крізь казковість подій, ліній долі,
Паралельність сюжетів і тем
Розгортається простір Любові,
Що заповнить і ранок, і день…

23.03.2018