Шчасце

Дина Рябцева
Няма ні смутку, ні смяцення
А толькі мар і думак летуцення.
Як збегчы з адзіноты пасці?
Парайце людзі, дзе знайсці мне шчасце?
Яго даўно калісці я згубіла,
А дзе тое здарылася забыла.
І вось цяпер шукаю тое месца
Яно ж знайціся так і не даецца.
Яго шукаць па свеце буду
Дзе небдзь я яго здабуду.
Калі,Вы, шчасце бачылі скажыце
Дарогу да яго мне пакажыце!