People

Елизавета Арефьева 2
People love, people hate,
People hide and are afraid.
People cry, people laugh
People can fly like a dove.

People are angry, like hungry dogs,
People are spoiled, like a broken clocks,
People are kind, like a bright sun.
People are cowards, people can run.

People are stupid, people are crazy,
People are nice, people are amazing.
People are pathetic, people are naive
Some people are smart and creative.

People are different,
Their soul is visible only at the end.
I hope that there are better people in the world,
Because you can`t lose blood.

Because you can`t lose blood because of people.