всьому - час на укр. яз

Любонька
Мов сказився мій стари'й:
Мріє бути молодий.
Хоче грошей сколотити,
Щоби "пластику" зробити.
Хто оце нарадив йо'му -
Не'сти все нажи'те з дому.
Звар"ював ти до холєри?
Пізно, діду, в кавалери!
Згадай арифметику
Й подивись у метрику,
А ще краще - в люстро,
Хай те буде пусто.
Де тобі до жениха,
Усере'дині ж - труха.
Зашлаковані мозки -
Досі вірити в казки'!
Не лице потрібне - сила,
Щоб тебе красуня хтіла.
Всьо'му - час, все хоче сво'го.
Юність прагне - молодого!
Ти, як-ніби з дуба впав,
Губу долу розкатав...
Дівки ж варять старих хло'пів
У молочному окропі!
Того "ро'вера" лишись,
З віком, дідику, змирись.
Викинь з голови той блуд,
Хай ся люди не сміют.

18/03/18/