бувайте

Пташка Ив
я - той, кому постійно доводиться прощатися,
кому постійно доводиться входити в новий дім.

всі мої "я" відїжджають від мене потягами
я навчився їх відпускати від
себе чистого
і кожен раз
нового.

приходить час, коли треба міняти все
і казати "бувайте!" усім.

я той, кому постійно доводиться знайомитись
із новими жителями
своєй голови.

17:22
25.03.18