а знаэш... на укр. яз

Любонька
А знаєш, малЕнький, усе, що ні є,
То Бозя із Неба всім людям дає:
Здоров'ячко, їжу, одежу і хату,
А сАме найбільше - Природу багату.

Життя на Землі - також Божий дарунок,
Промінчики сонця, як мамин цілунок.
Усіх дітлахів чує Боженька Добрий,
Він їх береже від бідИ і хвороби.

Як бУдеш слухняний, розумний, побожний,
Господь тобі завше охоче поможе.
Навчися подячних Йому молитов,
Отримаєш БАтьківську Божу любов...


23/03/18/