Щастя - жити!

Валентина Вересоцкая
ЖИТИ НА СВІТІ-ЩАСТЯ ТВОЄ!

В чому є щастя? В тім,що ти є!
На світ народився.Це-щастя твоє!
Зростаєш. Живеш на рідній Планеті
Спілкуєшся з друзями в інтернеті.
Бачиш обличчя знайомі, дитячі.
Хтось з них сміється.Іноді плаче.
Вдихаєш з повітрям подих весняний.
Радієш згадкам разом з нами!
Це ніби бальзам!Чи пристрасть жагуча
Живе в твоїм серці.Жевріє!Мучить.
І ось доторкнувшись світлини рукою-
Вона оживає! Разом з тобою!
Бродить по світу.По інтернету!
Бачиш Всесвіт.Всю нашу Планету!
Річки і озера. Поля і моря.
Яка прекрасна Планета Земля!
Дяка батькам! Ти на ній є!
Жити на світі - щастя твоє!

Березень 2018