iстина

Вера Деревьянко
Життя у кожного своє
наповнене любовью

Воно в нас спільне твоє й моє

І завжди нове й нове

По  центру я в житті стою
Мене  життя покрило кругом
Я так гарно в нім живу
коли дружу я з ним як з другом

Життя дарує почуття
Найкращі які має
Ія смакую всмоктую в буття
 і від блаженства душа тає