Жiнка-Скрипка

Светлана Камышная
Жінка ніжна істота,
тонка і чутлива,
Наче скрипка, де музика схована мила,
Треба ноти уміло завжди підбирати,
Щоб на струнах душі  було легко зіграти.
А коли від природи таланту немає,
Скільки там не брини, всеодно не заграє,
Розірветься струна, відлетить і заплаче,
Не відчувши тих нот
не чекай на удачу.