Белая ночь

Наталья Беляева Ерух
Ночь белым хрустом смеётся,
Кружит снежок,
И холод белый несётся
К мыслям моим со всех ног.

Слетает вьюга птахой сизой,
Кричит сова,
И Дед-Колдун шепчет из леса
Какие-то слова...


Нiч бiла

Галина Поручник-Ткачук

Ніч білим хрускотом сміється,
Кужавіє сніжок,
І холод білий додається
До всіх думок.

Злітає хуга птахом сизим,
Кричить сова,
Й Дід-Ворожбит шепоче з лісу
Якісь слова...