Музо моя на укр. яз

Любонька
Музонько мОя, цариця веснЯна,
в гості чекаю тебе спозарана...

Музо-лебідонько, вкрий мене крИлами,
вІршами-квітами...римами білими...

Музо-красуне, тендітная панночко,
серцю рядочків зішли про коханнячко...

Музонько-Ягідко, смак вишні стиглої,
дай мені пІсні, як долі, щасливої...

Музо моЯ - височинь синьоокая...
Музо моЯ - думів річка глибокая...

Музо моЯ, ти - і сонце, і зірочка,
мОго життя - дрУга ти половиночка.

ДУшу пробуджує Муза дзвіночками,
твір на папері зроста паростОчками...

Муза з'являється лЕгкими кроками,
щедро частує словами солодкими...

Музо, ти радість творити покликана,
наче з повітря веселкою зІткана...

І надзвичайно ти - талановитая,
бо у колисці небесній сповитая.


(авторська пісня) 22/03/18/