В принадах твоiх...

Михаил Онищенко
          В  принадах  твоїх...

В  принадах  твоїх, завжди   засинаю,
Я  після  пестощів,  ніжних,  п’янких.
Тебе  лиш  одну,  на  світі,  кохаю,
Бо  і  немає  в  нім,  більше  таких.

Ти  ж   моє  ранішнє  сонечко.  Доля.
Тихий,  приємний,  чаруючий,   спів.
Коли  б  не  Господа,  а  моя  воля,
Я  б  до  останнього,  жити  хотів.

Скажу,  що  у  нас,  ти  жіночка  з  "перцем",
Який  продирає,  аж  до  кісток.
Ти  і  живеш  для  сім’ї,  своїм  серцем,
Нема  сумніву,  в  мене,  в  невісток.

Зовемо  тебе,  всі  ми – мать  Тереза,
Зичим  міцного  Здоров’я  й  Життя!
В  своєму  житі – завжди  ти  твереза,
Від  тебе  наш  рід  весь  і  майбуття!

Тепер  скажу  я,  усім  чоловікам,
Надіюсь  на  те,  що  мене  "поймуть".
Вибирай  по  собі,  довіряй  жінкам,
Ось  в  чому,  щастя  сімейного,  суть!

           06:30.23.03.2018.