Лелеки

Елена Гешко
Лелеки крила опустили –
Болота зовсім тут нема.
Вони весною прилетіли,
А навкруги – зима, зима!

Ні їсти нічого, ні пити –
Самим не вижить їм ніяк!
Допоможи цим птахам жити,
В селі лелека – добрий знак!

Вони ж тобі віддячать щиро –
У дім твій щастя принесуть.
Це знак краси, любові, миру!
Підтвердь, що у життя є суть.