Позабутi слова

Александр Бирзула
Ой калини дивоцвіт,
Заховався серед дня.
Поринає серце в лід
Від отого мОвчання.

Що ж мовчиш, мій легінь ясний?
Чи тобі не до вподоби?
Чи співала я невчасно
Або іншу ти вподобав.

Не шукай розради в іншій
Ти до серця притулись.
Посеред осінній тиші
Знов до сонця озовись.

Чуєш сонце, лик небесний,
Загоряється зоря.
Хай, на серці, крига скресне,
Покохала хлопця я.

Покохала, покохала
Чи на радість, на біду.
Я любов до себе звала,
Не розлуку злу оту.

Зіроньки, подруги  мої
Чи ви бавитесь до мене.
Посивіли мої скроні
Де ж ти ходиш , мій легеню?

Де ж ти знову заблукав,
За морями, за долами.
Ти мене до себе звав
Позабутими словами.