Верка Сердючка - Хорошо - english

Евгений Ратков
IT'S GONNA BE O'K



If one man said:
- Your train is gone away,
Then we  say:
- But we’ll  stay to wait.

On the platform
We won’t  be bored too
‘Cause we will set a table
To drink  one glass or two.

Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I'm the one you want to find, to find.
Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I’m gonna lose my mind,
I’m gonna lose my mind!

If in the morning
You don’t hear a call,
Hear what we say:
You can’t drink at all.

To heal  by own hands
It is so bad  to do,
Let’s do it collectively
By one glass or by two.

Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I'm the one you want to find, to find.
Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I’m gonna lose my mind,
I’m gonna lose my mind!

Life is realy a game of chance -
Can not find some real romance,
I dreamed so long but in real
I see he is  imbecile.

I set the table for everyone.
There are peppers and a brine
We will drink  and have some fun.
Everybody will be fine.

Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I'm the one you want to find, to find.
Hey, hey, hey,
It’s gonna be o’k,
It’s gonna be o’k,
I’m gonna lose my mind,
I’m gonna lose my mind!

===================================================


Если нам скажут
Ваш поезд ушел
Мы ответим просто
Подождем другой

И чтобы на перроне
Скучать не пришлось
Мы накроем стол
И выпьем за любовь

И будет хорошо
Все будет хорошо
Все будет хорошо
Я это знаю
Знаю
Хорошо
Все будет хорошо
О чувствую я девки загуляю
Ой, загуляю

Если на утро
Болит твоя голова
Мы скажем прямо
Ты не умеешь пить
Но как некрасиво
Лечиться одному
Но лучше с коллективом
Вместе по чуть-чуть

И будет хорошо
Все будет хорошо
Все будет хорошо
Я это знаю
Знаю
Хорошо
Все будет хорошо
О чувствую я девки загуляю (до субботы)
Хорошо
Все будет хорошо
Все будет хорошо

Я это знаю
Хорошо
Все будет хорошо
О чувствую я девки загуляю
Ой загуляю

О!

Лалалай
Лалалай


Жизнь такое спортлото
Полюбила но не то
Выиграла в любви джекпот
Пресмотрелась - идиот

Я для всех накрыла стол
Есть и перчик и рассол
Будем мы сейчас гулять
Наливать и выпивать

Хорошо!
Все будет хорошо
Все будет хорошо
Я это знаю
Хорошо!
Все будет хорошо
О чувствую я девки загуляю (до субботы только)
Хорошо
Все будет хорошо
О чувствую я девки загуляю
Ой загуляю

Давай, давай
Давай, давай
Леха - Рамштайн!
Давай, давай