мне стало понятно что жизнь прекрасная

Вера Деревьянко
Снідаю шкуринку з салом із хлібцем і часничком
А обідаю святу водичку

Попью кифірчик  вечерком
 і тому у мене ніжне личко

І не сидить у горлі ком
І душа весела і щаслива

Ой яке хороше
Життя диво