Стефанii i Дашi присвячую

Вера Деревьянко
Рідна дівчинко моя
Тебе люблю також і я
Ти ріднесеньке внучатко мені з тобою світло сладко

 твоя дорожка буде гладкой
Я всі сили прикладу і приберу з шляху біду
Щоб ти була завжди Грайлива
(
Щоб  лиш хороше і приємне диво

 твої очки осінило

Щоб тебе нічого не гнітило
Щоб душа завжди цвіла
і ти щасливою була