Тато я тебе люблю

Злата Лескова
я тебе образила,
адже давно не бачила,
 мила дівчинка,
 не потрібна ощадкнижка,
будь завжди живий,
ти мій Свет мой Ангел
 краще тебе немає,
 ти прости малятко
 ще воюю немов старий дід
 Кулі виймають,
кров тече рікою,
я живий малятко, я
 завжди з тобою!
Мила малятко я завжди з тобою!
ps: тато я тебе люблю +. [1945.03.23-2005.02.01].