Гьуьл

Гулья Мисриханова
 Гьуьл я зин лап рик1ин дуст
Хуьзвай зи сирер
Адан назик лепейри
К1евнай чин гелер.

Михьи ци къвез яргъариз
Тухуз хиялар
Каспий гьуьлуь шадардай
Чин рик1ин гьалар.

Вуна заз кьур кьинерни
Тухванай гьуьлуь
Лап деринра чуьнуьхна,
Хуьдалдай вичи.

Ша лагьанай заз вичин ,
 Патав ара физ.
Чин гуьруьшар вичи хьиз
Зани рик1ел гъиз.