Спогад про Перро

Поэт Закарпатья Василий Галас
Літ багато Шарль Перро
загартовував перо.
Недарма його казки
нині – класики зразки.
Через бачення своє –
він писав життя як є,
без фантазій і прикрас.
Дивував нас Шарль не раз.
Миром глянемо гайда…
Ось вам «Синя борода»,
«Попелюшка» знана всім,
«Кіт в чоботях», над усім
я про «...Шапочку» забув…
Шарль митцем хорошим був.
Геніальне і просте
у переліку. Проте
дотліває каганець.
Нашим спогадам кінець.
В приклад Шарлеве беру -
адже він учив Добру.

Березень 2018