Mенi Свity мало без тебе

Злата Лескова
Мені Світу мало без тебе Нехай
 я наївна і так що ж Адже в житті є одна
 любов Все інше фальш і брехню
 Мені б за тобою на край землі
 В очі поглянути Але я в бинтах,
 вони кайданами руки,
залізної штори знак,
 Пробач мене за все і зразу
 Я не вмію брехати і лестити
 Моя любов (і я Твоя зараза)
 Все життя благаю, тебе любити<3