О gwiazdeczko

Ключник Олег
muzyka: Kazimierz Lubomirski
slowa: Wiktoryn Zielinski

Українське тлумачення Ключник Олег

О, зірочко!

О, зірочко, ти блищала, -
Я ж побачив Світ..
Чому ж так зірочко мала,
Твій промінчик зблід!

Чому ж так  вже не палаєш,
Як в дитячих днях,
В лоні мами, - і не граєш
В кольорових снах!

Швидкість, швидкість парувала
В небесах плила.
Ти, ж зірочко моя мала -
Не туди вела!

О gwiazdeczko cos blyszczala
gdym ja ujrzal swiat.
Czemuz to tak gwiazdko mala
twoj promyczek zbladl.

Czemoz juz tak nie ploniesz,
jak w dziecinnych dniach,
gdym na matki igral lonie
w malowanych snach.

Predkos, predkos zeglowala
ро niebieskim tle;
о gwiazdeczko moja mala,
wiod;as ty mnie zle.

Березень 2018