Надия Позняк Начало марта - время белых дюн

Попова Наталия Борисовна
Начало марта - время белых дюн.
Окно откроешь -слышно скрип печальный.
Деревьям выстоять на том краю
И листья выбросить из почек ранних.

Снега  с неотвратимостью надежд-
Идёт весна с привкусием любовным!
Где взлётов тянется крутой рубеж,
Ищи свою снежинку однокровну.

Всмотрись в просторы, в неба сизу бель,
Везде летят потоки оригами.
Наверно, в городе твоём метель,
И это лучшее, что есть меж нами.


Початок березня - епоха бiлих дюн

Початок березня – епоха білих дюн.
Вікно прочиниш – чутно скрип, як стогін.
Деревам вистояти… І пустити юнь
із пагонів і листя молодого.

Сніги ростуть з невідворотністю надій –
іде весна із присмаком любові!
По траєкторіях і злетів, і падінь
шукай свою сніжинку вечорову.

У сивий простір задивляйся, де суціль
з небес летять мільярди орігамі.
В твоєму місті теж, напевно, заметіль,
і це найкраще з того, що між нами.