Знайди мене...

Вера Бондаренко-Михайлова
Знайди мене в своїх світах
І  більше не губи ніколи.
Злови мій усміх на вустах,
І погляд, що не знає втоми.

Знайди серед снігів і криг,
Усупереч страшним завіям.
Поки другий знайти не зміг,
Зцілуй мою сльозу на віях.

І полікуй мій відчай-зойк.
Тримай мене на дужих крилах.
Та пригорни і заспокой :
Відчуєш раптом – ти щасливий.

Не відпусти - погомонім.
Я зацілую в серці втому.
Ім'ям я житиму твоїм,
Цвістиму лиш тобі одному.