що дано все збудеться

Вера Деревьянко
Знов журюся
за Галюсю
За здоровьячко її боюся
Боженьці щодня молюся
зі страхОм своїм борюся
Хто кого тут переможе
О
Смерть пожити допоможе
Душенці в іному світі
 про те узнала із заповіту