Господин

Алексей Виноградов 2
Папа Мишу подобрал,
Улыбнулся маме,
Малыша на шею взял
И затопал, зашагал
Бодрыми ногами.

Мы за папою спешим,
Чуть ли не вприпрыжку.
И на Мишеньку глядим –
Ох, и важный господин
Озорник наш Мишка!..

Кострома, 19.03.2018 г.