Вовки-кpoлi

Дмитрий Кейдис
Онуки довгокосої ,
гортаючи канали ,
що в соцмережах з хлопцями
в той час перебувала ,
бабуня запиталася ,
в докорі на хай-тек :
   "Куди вовки поділися ,
    оті що ценний мєх?".
Красуня увімкнула
їй "енімел планет".
Та розлютило, було,
все це стареньку вщент.
Нервує , тисне ґудзики
на бідному пульті
- " Куди вовки поділися ,
     що кролики , оті?".
Мала усі паролі
та логіни забула
від думки що старенька
деменцію здобула...
- "Куди вовки поділися?
    Невже не ясно - крОлі!
    Оті що вболівальники
    бухали на футболі?".
Коли із домофону
бабуні викликликала
швидку , напівхолоне
дівча  не пам'ятала...
.....................................
Як доктор зі швидкої
до дівчинки присів
старенька вже дивилась
улюблених метців...
Анекдотична сталась,
сумна пригода ця,
За Вовки Моісеєнка
та Вовки Данильця..