Я у твоiх обiймах, як у бронi зi сталi

Человек Бесконечности 2
Я у твоїх обіймах,
як у броні зі сталі.
Перемагаю в війнах
проти туги, печалі.

Ти - моє щастя, світло,
що у кишені серця
(поряд як мак розквітла),
очі твої - озерця.

Губи твої - наркотик -
з'їхати з глузду можна.
Рук твоїх теплих дотик
просить хвилина кожна.

Я тебе буду, милий,
тАкож оберігати.
В мене є, любий, сили
більше за всіх кохати!

19.03.2018, ЧБ