Не зволiкайте! на укр. яз

Любонька
     Не зволікайте каятись завчасно, звільняючись від тягаря гріхів. Не йдіть на по'воді у примхів власних, щоб грішну душу дідько не вхопи'в. Як зробиш вліво крок необережний, він вже на поготові, тут як тут, й стаєш від нього ти гріхом залежний. Лиш молитви' від темних чар спасуть! Не зволікаймо з покаянням довго, до Бога навернувшись якнайшвидче! Життя, мов розгалужена дорога: одна - у прірву, друга - в Небо кличе. Несіть покуту до Хреста Господня, хай справи судить і прощає Бог. Рятуйте свої душі вже сьогодні, поки не вкрив їх скверни стухлий мох. Шлях до Голгофи про'йдемо з Ісусом, взявши на сво'ї плечі весь тягар. Земним не піддаючися спокусам, життя складемо Богу на вівтар. Христа, запричастившись, в душу впустим, хай захистить від нечисті Він плоть. Щоб жаль розчулив лю'дську "шкіру тлусту", візьми і нас на Хрест ганьби, Господь!
Ти надто доброзичлив, щоб це скоїть. Терпи'ш, для кари відтягнувши строк. Як міг всі беззаконня нам дозволить?! Знов проти Тебе - зве'дений курок. Війна, розпуста, знищення природи...на секти  в і р у  сатана дроби'ть і водять гомосеки хороводи, щоб Боже плем"я не могло роди'ть.


15/03/18/