Eдина моя королiвна

Ерёмин Валерий Алексеевич
Урочисто сурми заграли,
З великим коханням вітали.
Весна принесла подарунки
-Гарячі й палкі поцілунки.

Скотилася зірка і впала,
Зозуля нам щастя кувала.
І щось там зробилося з нами
-Кохаємось аж до нестями.

Любов`ю я повний по вінця
Бо ти є моя чарівниця.
Тебе,як немає сумую,
При зустрічі всю зацілую.

Твоїж поцілунки медові,
Захочують коси шовкові,
Притягують з вогником очі,
Що сняться мені серед ночі.

Коханна,ти екстра-чарівна,
Єдина моя королівна.
Яскрава й легка,як хмаринка
Гаряча моя половинка.

Велике й нестримне бажання
Несе нам солодке єднання.
Завжди я лечу за тобою
Наповнений щастям й весною.