Лугьумир къе сефил мани, минет хьуй...

Пакизат Фатуллаева
Лугьумир къе сефил мани, минет хьуй,
Хьел сивевай ч1емерук хьиз тахьуй рик1.
Къе чи руша сифте майдиз къимет гуй,
Вичиз са тай жагъурзавай бубуйрик.

Де зав гице, зав гице ви гитара,
Къуй нотаяр фий хилерал т1урар яз:
Тавурт1ани т1ебиатди идара,
Гур жеда багъ зи шадвилин гьунар яз.