Нам жити пора

Мокренко Хром Олег
Нам жити без кохання, це абсурд
Нам швидко буде тісно і самотньо
Сердечних і душевних кон'юнктур
Самому не отримати зворотньо

Самому чи самій не буде щастя
Це просто в апріорі неможливо
Нічого на одинці вам не вдасться
Задумайтесь... Насправді це важливо!

А в дзеркало дивитись на життя
Щоранку прокидаючись, це смішно
Яка любов? Які ж там почуття?
Це гордість і байдужість непоспішна

Всі ранки і всі ночі треба жити
Лягати й прокидатися із кимось
Сміятись, цілуватись, говорити
Інтимами займатися якимись

Не слухати думок тих іншорядних
Сміття - то все, що хтось про нас говорить
В плітках дурних, в тих хащах  непролазних
Своє болото заздрість чужа творить 

По вулицях, де з вами ми живемо
Назавжди протікатиме весна
Нам добре, бо ми в тій порі пливемо
В ній Він не сам, Вона в ній не сама