Весна 2018

Александр Шевченко 62
Весна 2018.

Как долго можно ждать весны?
Тут календарь не помогает,
Природе указанья не нужны,
Весны приход она сама решает...

Нужно ее немного подождать,
Скоро уже она теплом закружит,
Чувства былые воскресит опять,
И голову влюбленным вскружит...

---------------------------

Скільки весни іще чекати?
Календар цього не підкаже,
Лише природа може знати,
Коли весні прийти накаже...

Залишається трохи потерпіти,
Десь близько вже її дихання,
Принесе вона нам тепло та квіти,
І шаленіти змусить від кохання...


16-03-18.