Прийди до мене

Ключник Олег
Чистий дощик, чистий дощик,
Та й і з вітром грає!
Ой, ти вийди дівчинонька,
Бо серце – згоряє!

Я б до тебе любий – вийшла, -
Не пускає мати!
Вже з городу тільки прийшла,
Та вкладає спати!

Тоді мила, тоді буду –
Стоять у віконця!
І чекать на тебе буду,
Доки зійде сонце!

Тихо милий, мене прийми,
Мама вже  заснула
І тримай мене в обійми –
Щоб вона не чула!

Березень 2018.