***

Оксана Денисовец
День згорiв свiчою до iскри.
Застогнала вiд болю душа.
Дуже важко найближчих втрачати...
Тiльки пам'ять усе воскреша.

Вже не буде побачень пiд сонцем,
Тихих слiв,розумiння,добра.
Промайнуло життя повз вiконце...
Тiльки ж було усе недарма.

Всi Вам рiднi нинi в скорботi...
Дiти,внуки...не втiшить нiхто...
Все завмерло...не буде вже крокiв...
Ви пiшли...не замiнить нiхто.