Про внутрiшнiй свiт

Мокренко Хром Олег
Якщо вам кажуть, що ви красиві
Це вам про душу
Вам гарно бути добрим всередині
Такі є люди, що жити змушують
Це здорово, що ми такі є нині

Я вам скажу, що все іде як треба
У кожного душа, своя яскрава
У кого з хмарами, де повно-повно неба
Хоч й в декого паскудна, та іржава

Треба більше цілувати потрібних
Щодня обіймати, говорити "Кохаю"
У цих поступках, на вигляд дрібних
Ваш світ цвіте...подібно раю

Сама ж розлука до вас не залізе
Якщо ви жилами вплелися в весну
Стороння нелюбов, як гадюка облізе
Бо серце тримає одного, чи одну...

Якщо вам кажуть, що ви щасливі
Це вам про очі
Не бійтесь, коли пхають палки в шпиці
Та хай про вас всі думають, що хочуть
Не вірте в бур'яни, то все дурниці