Ти мо сонце

Виктор Худаков 4
Ти моє сонце і темрява ночі
Ти найсолодший у світі полон
Бачити хочу завжди ясні очі
Ти моє марево, казка чи сон
Щастя для мене немає без тебе
Мрію тобою, тобою живу
Ти моя  радість, ти моє небо
Річкою долі з тобою пливу

Видно кохаю тебе, моя мила
Наче калину червону в росі
Ти моя радість, ти моя сила
Кращі на світі дівча від усіх
Часто буває глузуючи з мене
Ти назовеш мене іншим ім’ям
Та моє серце б’ється шалено
Доле эдина у світі моя

Як настане нічка темна
Тьохне соловей в саду
Не вагайся ти даремно
Мила я тебе знайду
А як сонечко на сході
Знов заграву розведе
Соловейко в світ мелодій
Нас кохана поведе