Хъуьт1уьн югъ

Гулья Мисриханова
 Текдиз ава зун мад к1вале
Фикир гваз жуван
Къецепата гьавани къе
Хъсан туш акьван!

Къай гьатнава хъуьт1уьн чанда
Вахт я им мекьи
Анжах зав гва чими яргъан
Дидеди квейи

Зи дак1ардихъ къизилгуьлни
Алгъурна гардан
Агаж хьана мекьивиляй
Шуьткьвезва бирдан,

Жив шад я анжах, кьуьлзава
Зи дак1ар гатаз
Багъишзава  ц1верек1рикай храй
Цуьквер заз.