Кьве вах

Гулья Мисриханова
Буйругъ гана дидеди
Рушаз, вичин жуьреда.
Эциг лугьуз ,к1вачин къапар
К1ват1на вири жергеда.

Кьил хкажна килигна
Руша дидедиз вичин.
 Са жергеда эцигна
Къачуна къапар  к1вачин.

Мектебдавай ч1ехи вах
Хтана и арада.
Хъел кваз вахаз килигна
Тунвач лугьуз къайдада.

Заз дидеди лагьайвал
Турди  я за жергеда.
Къайда , гьеле чизвач заз
А ваз чизвай жуьреда.