За кьуьд рекье хтуна

Гулья Мисриханова
 Сенфиз кусуз хьанач завай
Веревирдер авуна.
Пуд вацра заз мугьман хьайи
Кьуьд за рекье хтуна.

Тухванайт1ани ада вуч
И вахтунда секиндиз.
Къалурначир , ракъинин нур
Чи вахт фенай сериндиз.

Югъур хьуй ваз хъфизвай рехъ
Ахлад, жуван сефердиз.
Ц/игел я чун , салам гуз к1анз
Гатфарин хуш сегьердиз.